Anti-age therapie

Begin op tijd

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor de veroudering van de huid. Het is lastig om tekenen van veroudering terug te draaien. Dus begin op tijd zodat je de veroudering een beetje voor kunt blijven. Met anti-age therapie zorg je dat de tekenen van huidveroudering vervagen.

Vanaf ongeveer je 30e levensjaar begint de afname van collageen en elastine in de huid. Dit is dus een goede leeftijd om je beauty rituelen wat bij te stellen en meer te richten op anti-aging. 

Vraag jij je weleens af of je last hebt van rimpels of droogtelijntjes? Lees de blog: ‘Rimpels of droogtelijntjes?’ voor het verschil en tips. 

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Wil je je skincare routine aanpassen maar weet je niet hoe? 

Before & after 8

Verouderende huid

Iedereen wil natuurlijk zo mooi mogelijk oud worden. Of misschien er zelfs wel voor zorgen dat ze er zo jong mogelijk uit blijven zien. Vandaar dat ik anti-age therapie in het leven heb geroepen. Een tegengeluid voor botox, fillers en facelifts.

Er zijn meerdere factoren die mee spelen hoe je verouderd zoals genen, leefstijl, voeding, stressbestendigheid, alcoholgebruik, roken en zongedrag. Maar ook je mindset heeft invloed.

Wat je op je huid smeert aan producten en make-up is van invloed. Je kunt de huid positief ondersteunen door de juiste behandelingen en huidverzorgingsproducten.

Aanvullend op deze anti-age therapie zou je ook kunnen kiezen voor een Orthomoleculair huidadvies consult. Tijdens zo’n consult kan ik je uitleg geven over leefstijl, voeding en suppletie die de huid van binnenuit jong en gezond houden.

In te zetten bij:

  • Vroegtijdige veroudering
  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Rest acne-littekens
  • Grove poriën
  • Grove huidstructuur
  • Zonbeschadiging
  • Slapper wordende huid
  • Preventief

Na de behandeling

Afhankelijk van welke behandeling wordt uitgevoerd zal de nabehandeling ook anders zijn. 

Bij de Chemical peel moet je rekening houden met een week downtime. Terwijl bij de PRX-T33 behandeling er direct resultaat te zien is en minimale downtime. 

Bij alle anti-age behandelingen raad ik aan om naast de behandelingen ook een collageen supplement te gebruiken. Dit zorgt voor een sneller herstel, betere genezing en mooier resultaat. Je krijgt hiervoor van mij een op maat gemaakt suppletie-schema.  Lees alvast de blog: ‘Wanneer start je met collageen?’ voor extra informatie.  

Wil je ook zorgen dat je zo mooi mogelijk ouder wordt? Mail me, er zijn altijd dingen om te verbeteren.