PRX-T33 no-needle anti-aging

Begin op tijd

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor de veroudering van de huid. 

Het is lastig om tekenen van veroudering terug te draaien. Dus begin op tijd zodat je de veroudering een beetje voor kunt blijven. 

Vanaf ongeveer je 30e levensjaar begint de afname van collageen en elastine in de huid. Dit is dus een goede leeftijd om je beauty rituelen wat bij te stellen. 

Ondanks dat de PRX-T33 no needle anti-aging skinbooster dus vooral wordt gezien als een anti-aging behandeling, is deze behandeling ook goed om preventief in te zetten. 

 

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Wil je je skincare routine aanpassen maar weet je niet hoe? 

Verouderende huid

Iedereen wil natuurlijk zo mooi mogelijk oud worden. Of misschien er zelfs wel voor zorgen dat ze er zo jong mogelijk uit blijven zien. 

Er zijn meerdere factoren die mee spelen bij anti-aging zoals genen, leefstijl, voeding, stressbestendigheid, alcoholgebruik, roken en zongedrag. 

Maar ook wat je op je huid smeert aan producten en make-up is van invloed. Je kunt de huid positief ondersteunen door de juiste behandelingen en producten. De PRX-T33 no-needle anti-aging skinbooster is de perfecte manier om je huid in top conditie te krijgen! Lees ook hier de blog: PRX-T33; de beste behandeling voor anti-aging

PRX-T33 no needle skinbooster

De PRX-T33 no needle skinbooster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en het natuurlijke kojinezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière met verschillende snelheden op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen. De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden.

De behandeling zelf is vrij eenvoudig. De huid wordt vooraf grondig gereinigd. Daarna wordt de vloeistof wordt in meerdere lagen op de huid aangebracht. Afsluitend wordt de huid ingesmeerd met een herstellende creme. In dit filmpje is te zien hoe het in zijn werk gaat.

Wil je ook zorgen dat je zo mooi mogelijk ouder wordt? Mail me, er zijn altijd dingen om te verbeteren.

In te zetten bij:

 • Vroegtijdige veroudering
 • Anti-aging
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Rest acne-littekens
 • Grove poriën
 • Grove huidstructuur
 • Zonbeschadiging
 • Slapper wordende huid
 • Preventief

Na de behandeling

Na de behandeling zie je direct resultaat. Er ontstaat altijd een klein beetje zwelling, dus het definitieve resultaat zie je na 10 dagen. Het resultaat houdt ongeveer 10 maanden aan. 

Eenmalige behandeling zorgt voor een skinboost en is geschikt als preventieve behandeling. Voor het echte anti-aging effect is het verstandig om 3 behandelingen te doen met een interval van 10 dagen. 

Je kunt deze behandeling heel goed ondersteunen met een collageen supplement. Dit zorgt ervoor dat de huid voldoende bouwstoffen heeft voor huidverbetering, een snelle genezing en een optimaal effect van de behandeling. Ik kan hiervoor een op maat advies geven. 

Stuur mij meer informatie!