Ik wil meer!

De connectie tussen de buitenkant en binnenkant van ons lichaam werd mij al snel duidelijk. Vandaar dat ik verder ben gaan studeren. Inmiddels ben ik orthomoleculair therapeut, darmtherapeut en hormoontherapeut. Ook kan ik bijvoorbeeld bloedonderzoek en ontlastingonderzoek doen.

Ons lichaam vertelt ons vaak aan de hand van klachten dat er ergens iets niet goed verloopt. Door naar deze klachten te kijken kun je tot de ‘Root cause’ komen.

Op deze manier je klachten aanpakken zorgt voor een afname van klachten maar ook voor een algemene goede gezondheid voor de toekomst!

Wil jij ook stralen? Maak een afspraak!

Onderzoek

Soms kan het handig zijn om verder onderzoek te doen. Bepaalde huidklachten ontstaan bijvoorbeeld door tekorten in vitaminen en mineralen. 

Ook kan het nodig zijn om onderzoek te doen naar allergieën en intoleranties. Want ben je allergisch voor gluten maar blijf je ze eten dan zullen de huidklachten niet verdwijnen. 

Bij bepaalde huidklachten zoals bijvoorbeeld eczeem is er vaak een verstoorde darmflora. Door dit te onderzoeken kan de darmflora worden hersteld en zullen huidklachten verminderen/verdwijnen. 

Orthomoleculair

Huidadvies (online)

Aanpassingen in de voeding, leefstijl en stressmanagement zijn onderdeel van een huidadvies.

Soms is alleen gezonder gaan eten en gezichtsbehandelingen niet voldoende. En zijn er meer onderliggende problemen die aangepakt moeten worden. Zoals bijvoorbeeld een slechte darmflora of bepaalde tekorten in vitaminen/mineralen (bv. door de anticonceptiepil).
Dan kan het nodig zijn om het lichaam extra te ondersteunen met supplementen. Ik kan individueel suppletie-advies geven omdat ik orthomoleculair geschoold ben.

Dit huidadvies is een behandelplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Het wordt persoonlijk voor je samengesteld, daar waar iedereen zijn klachten net een andere oorzaak kunnen hebben.