Ik wil meer!

‘Ik wil meer doen om mijn huidklachten en gezondheid te verbeteren!’ is iets wat ik regelmatig hoor.

De connectie tussen de buitenkant en binnenkant van ons lichaam werd mij al snel duidelijk. Vandaar dat ik verder ben gaan studeren. Inmiddels ben ik orthomoleculair therapeut, darmtherapeut en hormoontherapeut. Ook kan ik bijvoorbeeld bloedonderzoek en ontlastingonderzoek doen.

Ons lichaam vertelt ons vaak aan de hand van klachten dat er ergens iets niet goed verloopt. Door naar deze klachten te kijken kun je tot de ‘Root cause’ komen.

Op deze manier je klachten aanpakken zorgt voor een afname van klachten maar ook voor een algemene goede gezondheid voor de toekomst.

Gaan we samen aan de slag?

Wil jij ook stralen? Maak een afspraak!

omega 3 visolie

Wil je een stralende en gezonde huid? Dan is het tijd om omega-3 vetzuren in je dieet op te nemen! Omega-3 vetzuren, zoals die gevonden worden in visolie, kunnen namelijk wonderen doen voor je huid. Hier zijn een aantal redenen waarom je dit niet kunt missen:

  1. Ondersteunt de hydratatie: Omega-3 vetzuren helpen je huid van binnenuit gehydrateerd te houden, waardoor het droge huid voorkomt en de elasticiteit verbetert.

  2. Vermindert ontstekingen: Omega-3 vetzuren helpen ook bij het verminderen van ontstekingen die kunnen leiden tot acne, roodheid en andere huidproblemen zoals eczeem en rosacea.

  3. Helpt de textuur verbeteren: Omega-3 vetzuren bevorderen de productie van collageen en elastine, die de huid steviger en gladder maken.

  4. Helpt beschermen tegen zonneschade: Omega-3 vetzuren kunnen de huid ook beschermen tegen de schade veroorzaakt door UV-straling, wat kan leiden tot rimpels en veroudering.

  5. Houdt de huid gezond: Omega-3 vetzuren helpen de huid gezond te houden door de beschermende huidbarrière te versterken, waardoor het minder gevoelig is voor schade en irritatie.

Kortom, omega-3 vetzuren zijn een absolute must-have voor wie een gezonde, stralende huid wil hebben. En het beste van alles is dat het gemakkelijk is om ze aan je dieet toe te voegen! Neem een dagelijkse dosis omega-3 visolie-supplementen en je zult snel genieten van de voordelen van een gezonde, stralende huid. Stuur me een bericht voor meer informatie of het afsluiten van je abonnement!

  • Eqology Omega 3 visolie abonnement €38,00

    Prijs is per maand, exclusief verzendkosten

Orthomoleculair

Huidadvies (online)

Tijdens het huidadvies bespreken we je huidklachten. Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten kan ik gerichte vragen stellen en de klacht goed in kaart brengen. Aan de hand van het consult wordt er een behandelplan voor je opgesteld. 

Aanpassingen in de voeding, leefstijl en stressmanagement zijn onderdeel van een huidadvies.

Dit huidadvies is een behandelplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Het wordt persoonlijk voor je samengesteld, daar waar iedereen zijn klachten net een andere oorzaak kunnen hebben. 

Supplementen

Ben jij op zoek naar een manier om jouw gezondheid en huid te verbeteren? Dan kunnen supplementen een goede aanvulling zijn. 

Voeding en leefstijl zijn altijd de basis voor een gezonde huid maar extra aanvullen kan zeker een aanrader zijn.

Heb je bijvoorbeeld veel last van haaruitval dan zou je dit kunnen ondersteunen met een kuur SilSolutions van Vitakruid. Of heb je snel last van pigmentvlekken dan is het goed om af en toe een kuur te doen met MSM+Vitamine C van Vitakruid. 

Voor persoonlijk advies raad ik aan om een Orthomoleculair huidavies of EMB bloedtest te plannen. Zo kunnen we samen kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft!

Bestel je producten bij www.vitakruid.nl dan kun je mijn 10% kortingscode gebruiken: careaboutskin10

EMB Bloedtest

Soms is alleen gezonder gaan eten en gezichtsbehandelingen niet voldoende. En zijn er onderliggende problemen die aangepakt moeten worden. Zoals bijvoorbeeld een slechte darmflora of bepaalde tekorten in vitaminen/mineralen (bv. door de anticonceptiepil). 

Ook kan het nodig zijn om onderzoek te doen naar allergieën en intoleranties. Want ben je allergisch voor gluten maar blijf je ze eten dan zullen de huidklachten niet verdwijnen. 

Bij bepaalde huidklachten zoals bijvoorbeeld eczeem is er vaak een verstoorde darmflora. Door dit te onderzoeken kan de darmflora worden hersteld en zullen huidklachten verminderen/verdwijnen. 

Het is vaak nodig om het lichaam extra te ondersteunen met supplementen. Ik kan individueel suppletie-advies geven omdat ik orthomoleculair geschoold ben.