Ik wil meer!

‘Ik wil meer doen om mijn huidklachten en gezondheid te verbeteren!’ is iets wat ik regelmatig hoor.

De connectie tussen de buitenkant en binnenkant van ons lichaam werd mij al snel duidelijk. Vandaar dat ik verder ben gaan studeren. Inmiddels ben ik orthomoleculair therapeut, darmtherapeut en hormoontherapeut. Ook kan ik bijvoorbeeld bloedonderzoek en ontlastingonderzoek doen.

Ons lichaam vertelt ons vaak aan de hand van klachten dat er ergens iets niet goed verloopt. Door naar deze klachten te kijken kun je tot de ‘Root cause’ komen.

Op deze manier je klachten aanpakken zorgt voor een afname van klachten maar ook voor een algemene goede gezondheid voor de toekomst.

Gaan we samen aan de slag?

Wil jij ook stralen? Maak een afspraak!
Orthomoleculair

Huidadvies (online)

Tijdens het huidadvies bespreken we je huidklachten. Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten kan ik gerichte vragen stellen en de klacht goed in kaart brengen. Aan de hand van het consult wordt er een behandelplan voor je opgesteld. 

Aanpassingen in de voeding, leefstijl en stressmanagement zijn onderdeel van een huidadvies.

Dit huidadvies is een behandelplan waarmee je zelf aan de slag gaat. Het wordt persoonlijk voor je samengesteld, daar waar iedereen zijn klachten net een andere oorzaak kunnen hebben. 

EMB Bloedtest

Soms is alleen gezonder gaan eten en gezichtsbehandelingen niet voldoende. En zijn er onderliggende problemen die aangepakt moeten worden. Zoals bijvoorbeeld een slechte darmflora of bepaalde tekorten in vitaminen/mineralen (bv. door de anticonceptiepil). 

Ook kan het nodig zijn om onderzoek te doen naar allergieën en intoleranties. Want ben je allergisch voor gluten maar blijf je ze eten dan zullen de huidklachten niet verdwijnen. 

Bij bepaalde huidklachten zoals bijvoorbeeld eczeem is er vaak een verstoorde darmflora. Door dit te onderzoeken kan de darmflora worden hersteld en zullen huidklachten verminderen/verdwijnen. 

Het is vaak nodig om het lichaam extra te ondersteunen met supplementen. Ik kan individueel suppletie-advies geven omdat ik orthomoleculair geschoold ben.