Ik wil meer!

De aanvullende (orthomolecualire) mogelijkheden bij Care about skin. Lees verder om te zien wat Care about skin je te bieden heeft. Ik wil meer om van mijn huidklachten af te komen!

Orthomoleculair huidadvies

(fysiek of online)
75,00
 • Consult 1: Intake (60 min)
 • Behandelplan

omega 3-6 test

(fysiek of online)
122,00
 • Omega 3-6 bloedtest
 • Consult 1: Intake (30 min)
 • 2 flesjes omega 3 olie
 • Testuitslag + behandelplan
 • Consult 2: Hertest (na 5 maanden)

EMB bloedtest bij huidklachten

(fysiek of online)
315,00
 • EMB Bloedtest
 • Consult 1: Intake (60 min)
 • Consult 2: Uitslag bespreken (60 min)
 • Behandelplan
 • 3 maanden mogelijkheid tot vragen stellen omtrent de bloedtest
 • Gratis 'SkinFood' receptenboek
Populair

Gaan we samen aan de slag?

‘Ik wil meer doen om mijn huidklachten en gezondheid te verbeteren!’ is iets wat ik regelmatig hoor.

De connectie tussen de buitenkant en binnenkant van ons lichaam werd mij al snel duidelijk. Vandaar dat ik verder ben gaan studeren. Inmiddels ben ik orthomoleculair therapeut, darmtherapeut en hormoontherapeut. Ook kan ik bijvoorbeeld bloedonderzoek en ontlastingonderzoek doen.

Ons lichaam vertelt ons vaak aan de hand van klachten dat er ergens iets niet goed verloopt. Door naar deze klachten te kijken kun je tot de ‘Root cause’ komen.

Op deze manier je klachten aanpakken zorgt voor een afname van klachten maar ook voor een algemene goede gezondheid voor de toekomst.

‘Gaan we samen aan de slag?’

Heb je al van alles geprobeerd?

Zalfjes voorgeschreven door de huisarts of dermatoloog, tientallen verschillende huidverzorgingsmerken, medicatie en het veranderen van je voedingspatroon? En toch blijft het gewenste resultaat voor een gezonde, stralende huid uit. Het kan ontmoedigend zijn om steeds maar weer op zoek te moeten naar oplossingen, zonder succes.

Maar laten we het anders bekijken. Wat als dit het moment is waarop je besluit om écht te begrijpen waar die huidklachten vandaan komen? En wat als je stopt met het maskeren van symptomen en begint met het aanpakken van de oorzaak? Wat gebeurd er als je jouw huid de aandacht en zorg geeft die ze verdient?

Bij ‘Care about skin’ begrijpen we dat elk huidprobleem uniek is, omdat iedereen een ander verhaal heeft. Daarom bieden we geen standaardoplossingen. We bieden mogelijkheden om tot de kern van jouw huidproblemen door te dringen en te ontdekken wat er echt aan de hand is.

 

Mogelijken

Onze EMB bloedtest bij huidklachten is een krachtig hulpmiddel dat inzicht biedt in hoe jouw lichaam functioneert. Het kan onderliggende oorzaken van huidproblemen aan het licht brengen, van voedingsallergieen tot hormonale disbalans.

De Omega 3-6 test is een ander instrument dat we gebruiken om te begrijpen hoe de balans van essentiële vetzuren van invloed is op jouw huidgezondheid. Zeker bij ontstekingsgevoelige huidklachten zoals acne, rosacea en eczeem. 

En dan hebben we ons Orthomoleculair huidadvies, waarbij we jouw persoonlijke situatie in kaart brengen en een op maat gemaakt plan ontwikkelen om je adviezen te geven die je huid nodig heeft om te herstellen en te stralen.

Het is tijd om verder te kijken dan de oppervlakte. Tijd om voor jezelf en je huid te zorgen op een manier die echt verschil maakt. Sta niet toe dat huidproblemen je zelfvertrouwen ondermijnen of je plezier in het leven beperken. Kies voor echte oplossingen en blijvende resultaten.

Bij ‘Care about skin’ zijn we er om je te helpen. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, de onderliggende oorzaken aanpakken en jouw huid de liefdevolle zorg geven die ze verdient. Je hebt al genoeg gewacht, nu is het tijd om actie te ondernemen. Geloof in de kracht van een gezonde huid en geef jezelf de kans om te stralen. 

 

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Wil je je skincare routine aanpassen maar weet je niet hoe? Wil je weten welke behandeling bij je past? Starten met supplementen maar weet je niet hoe?

Wil jij ook stralen? Maak een afspraak!