Consult
huidtherapie

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Wil je je skincare routine aanpassen maar weet je niet hoe? 

Consult

Een goede verzorging is belangrijk voor iedere huid. Wanneer het een zieke en/of beschadigde huid betreft zoals bij acne of een droge huid is dit extra belangrijk. De keuze voor huidverzorging of behandelingen hangt sterk af van de soort huid en het soort huidprobleem. Ik kan je tijdens het Consult Huidtherapie helpen met het samenstellen van het juiste huidadvies of behandeltraject.

Kom je niet uit de buurt (van Eindhoven) maar wil je toch graag gebruik maken van mijn kennis? Dan kunnen we het consult eventueel ook online doen! Ik kan bijvoorbeeld aan de hand van duidelijke foto’s en een intake al een aardig beeld krijgen van je klachten.

Wil je aan de slag met je leefstijl, voeding en stress? Dan adviseer ik je om een Orthomoleculair huidadvies in te plannen. Want is de basis niet oke dan is het lastig om huidklachten echt helemaal weg te krijgen. Je kunt ook al veel tips en informatie vinden op de Huidblog pagina, zoals bijvoorbeeld de blog: Wat zijn de basis leefstijl regels voor een gezonde huid?

belang dagelijkse huidverzorging

De verzorging van je huid die je thuis doet is dagelijks. Dat betekend dat dit veel impact heeft op je huidgezondheid. Want gebruik je dagelijks producten die je huid verbeteren of juist irriteren of niets doen? Ongeveer 90% van wat je met je huid kunt bereiken komt door de juiste huidverzorging!

Daarom kies ik voor de cosmeceuticals van Synergie Skin. Producten die de huid verbeteren zodat je dagelijks huidverzorging op een hoog niveau zit. Lees meer in de blog: Ontdek het geheim van een prachtige huid!

Meer informatie kun je ook vinden op de Huidverzorging-pagina

Na het consult

Na het Consult Huidtherapie weet je precies wat de beste behandeling en producten voor jouw huid zijn. Ook kan ik de producten nakijken die je op het moment gebruikt en eventueel vervangende producten aanraden. 

Er wordt voldoende tijd ingepland zodat er meteen behandeld kan worden als daar behoefte voor is. 

Wil je graag een consult huidtherapie inplannen? Mail me een bericht met je vraag!