Sculptural face lifting

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Wil je je skincare routine aanpassen maar weet je niet hoe? 

Natuurlijke Weg naar een Stralende Huid

Sculptural Face Lifting is een unieke en innovatieve massagetechniek die afkomstig is uit Rusland. Deze methode combineert diepwerkende massagetechnieken met subtiele sculpturale manipulaties van de gezichtsspieren, waardoor een natuurlijke facelift-effect wordt bereikt zonder chirurgische ingrepen of injecties. Het is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke technieken om er mooi en stralend uit te zien.

Deze massage richt zich op het verbeteren van de spierstructuur van het gezicht. Door middel van een combinatie van handmatige massagetechnieken, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de mond, worden de gezichtsspieren versterkt en verstevigd. Dit resulteert in een zichtbaar liftend en verjongend effect.

Waarom is Sculptural Face Lifting zo Effectief?

  • Diepwerkende Techniek: De massage werkt diep in op de spieren en weefsels van het gezicht, wat helpt om de contouren te definiëren en de huid te verstrakken.
  • Stimulatie van de Bloedcirculatie: Door de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat bijdraagt aan een betere zuurstoftoevoer naar de huidcellen en een gezonde, stralende teint bevordert.
  • Lymfedrainage: De techniek helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht, wat zwellingen vermindert en de huid revitaliseert.
  • Collageenproductie: Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, essentiële eiwitten voor een stevige en elastische huid.
Heb je vragen over deze behandeling of wil je graag een afspraak maken? Mail me!

Hoe Voelt Sculptural Face Lifting?

De ervaring van een Sculptural Face Lifting sessie is zowel ontspannend als verfrissend. De massage begint met het losmaken van spanning in de oppervlakkige spieren van het gezicht, gevolgd door diepere manipulaties die zich richten op de versteviging van de gezichtsspieren. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan een intense sensatie geven door de diepte van de massagetechnieken. Na de sessie voelt je gezicht verjongd en opgelift aan.

Zoek je een zeer ontspannende massage? Dan adviseer ik de Japanse gezichtsmassage!

Wat Doet het met je Huid?

Sculptural Face Lifting biedt talloze voordelen voor de huid:

  • Verstevigt en Lift: Verstevigt de huid en geeft het gezicht een natuurlijke lift.
  • Vermindert Rimpels: Verzacht fijne lijntjes en rimpels door de stimulatie van collageen en elastine.
  • Verbetert de Teint: Zorgt voor een gezonde, stralende teint door verbeterde bloedcirculatie.
  • Verwijdert Vermoeidheid: Verdrijft tekenen van vermoeidheid en stress, waardoor je er frisser uitziet.
  • Emotionele Verlichting: Helpt bij het loslaten van opgebouwde spanningen en negatieve emoties, zoals verdriet, waardoor je gezicht er ontspannen en positief uitziet.

na de behandeling

Sculptural Face Lifting is meer dan alleen een gezichtsbehandeling; het is een holistische benadering van schoonheid en welzijn. Door de combinatie van diepe spiermassage en subtiele sculpturale technieken, biedt het een natuurlijk en effectief alternatief voor traditionele faceliftprocedures. Ontdek de voordelen en laat je huid stralen als nooit tevoren. Je ziet en voelt direct na de behandeling verschil!

Stuur mij meer informatie!