PRX-T33:
de beste behandeling
voor anti-aging

Anti-aging

In mijn huidtherapie praktijk is er steeds meer vraag naar natuurlijke anti-aging. Zowel jongere vrouwen die willen voorkomen dat ze rimpels krijgen, als vrouwen die de tijd wat terug willen draaien naar een frisser en jongere uitstraling. Met natuurlijke anti-aging bedoel ik andere technieken dan botox, fillers en facelifts.

Vandaar dat ik mijn behandelmogelijkheden steeds meer aan het uitbreiden ben op het gebied van anti-aging. Ik hoop mijn eigen aging daarmee ook een beetje tegen te houden 😉

Nu is er heel veel op de markt wat anti-aging effecten heeft en ik ben overtuigd van combinaties maken voor het beste resultaat. Zo raad ik vaak aan om naast verschillende anti-aging behandelingen ook een collageen supplement te gebruiken. Zo ondersteun je de behandeling door de juiste bouwstoffen toe te voegen. Advies hierin is altijd persoonlijk omdat dit afhangt van meerdere factoren.

Maar de PRX-T33 behandeling heeft in mijn praktijk inmiddels wel zijn succes bewezen!

PRX-T33 anti-aging

PRX-T33 no-needle skin booster is een unieke en op zichzelf staande anti-aging behandeling. Niet te vergelijken met andere peelings. In de praktijk zie ik super mooie resultaten al na 1-2 behandelingen en dat maakt dat ik erg enthousiast ben!

PRX-T33 is in te zitten als pro-youthing en anti-aging behandeling. Wat bedoel ik daarmee? Pro-youthing is de groep die preventief werkt aan anti-aging. Je kunt de PRX-T33 inzetten als skinbooster en daarmee voorkom je voor een groot deel vroegtijdige veroudering. Voorkomen is altijd beter dan genezen 😉 Maar de PRX-T33 kan zeker een stuk anti-aging “genezen”. Het heeft de kracht van een TCA peeling maar dan veel gebruiksvriendelijker. Een TCA peeling maar dan anders omdat er waterstofperoxide aan toe is gevoegd. Dit zorgt ervoor dat het wel het resultaat heeft van een TCA peeling maar niet de downtime (vervelling, ongemak).

De behandeling zelf is vrij eenvoudig. De huid wordt vooraf grondig gereinigd. Daarna wordt de vloeistof in meerdere lagen op de huid aangebracht. Afsluitend wordt de huid ingesmeerd met een herstellende creme. In dit filmpje is te zien hoe het in zijn werk gaat.

Voordelen PRX-t33

Wat maakt dat de PRX-T33 zo’n fijne behandeling is?

  • 1-4 behandelingen geven een goed resultaat
  • Behandeling zonder gebruik van naalden
  • Geen downtime, in Amerika is het een populaire lunchbreak-behandeling
  • Resultaat direct zichtbaar na de behandeling. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger.
  • Na de behandeling krijg je 2 producten mee naar huis die de het resultaat van de behandeling nog versterken.
  • Resultaat houdt 9-12 maanden aan

 

Al met al een hele mooie behandeling die ik met veel plezier uitvoer. Mijn klanten zijn ook erg enthousiast over de verbetering van hun huid.

resultaten

Hier is een anti-aging resultaat te zien na 2 PRX-T33 behandelingen. Deze mevrouw heeft ook voor 2 maanden een collageen supplement gebruikt ter ondersteuning van de behandelingen. Echt een verbluffend resultaat!

Wil je meer resultaten zien? Kijk dan hier

Ben je ook enthousiast geworden over deze anti-aging behandeling?
Plan een afspraak voor jouw PRX-T33 behandeling!