Voor huidprofessionals

Voor wie?

Ben je huidtherapeut of schoonheidsspecialist? Werk je in de beautybranche? Heb je interesse in een meer holistische kijk en benadering? En wil je graag je mogelijkheden uitbreiden? Op deze pagina vindt je informatie over hoe ik je zou kunnen helpen. Voor huidprofessionals die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen. 

Vanuit mijn eigen ervaring als huidtherapeut ben ik verder gaan studeren. Doordat ik niet iedere klant op de juiste manier kon helpen. Soms loop je vast of hebben je behandelingen niet het juiste resultaat. Na mijn orthomoleculaire studie en aanvullende scholingen begrijp ik nu waarom je niet iedere huidklacht onder controle krijgt met behandelingen. Ben je zelf ook een huidprofessional die verder denkt en alles er uit wil halen wat erin zit?

Ik wil een vrijblijvend gratis kennismaking via telefoon!

Ben je huidprofessional met een eigen bedrijf? Zoek je aanvulling op je behandelingen en producten? Heb je interesse om een orthomoleculaire kijk toe te voegen aan je werkwijze?

Eqology

Vanuit mijn orthomoleculaire kennis ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf wat aansluit op mijn wensen. Ik wil graag goede kwaliteit supplementen aanbieden, met de daarbij horende resultaten. Want de kwaliteit en zuiverheid is bepalend voor het resultaat. 

Ik heb zelfs een webinar mogen geven voor geinteresseerden en therapeuten die met Eqology werken. Hier mocht ik een stukje van mijn kennis delen en resultaten laten zien.

Ik wil graag andere huidprofessionals helpen om nog betere resultaten te behalen! Wist je dat je met supplementen je behandelingen naar het volgende niveau tilt? Sneller herstel na behandelingen, minder afbraak van collageen, betere wondgenezing, afname van ontstekingen, versteviging van huid en vaatjes.  

Ben je nieuwsgierig en wil je de webinar graag terugkijken? Vul onderstaand formulier in!

Stuur mij de replay van de webinar!

Samenwerken?

Zou je graag de mogelijkheden van een orthomoleculair therapeut binnen jouw bedrijf willen aanbieden? Maar ben je zelf niet in de gelegenheid om dit te doen. Misschien kunnen we samenwerken? Ik bied mijn diensten graag aan om jouw bedrijf een extra boost te geven.

training/lezing

Zou je je personeel meer kennis willen aanbieden? Wil je meer handvatten qua voeding en leefstijl voor jouw klanten? Of zijn jullie aan het orienteren of de orthomoleculaire aanpak past binnen het bedrijf? Dan kan ik een training/lezing verzorgen.

 

Tijdens een lezing kunnen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aan bod komen:

– Wat doet een Orthomoleculair therapeut?
– Huidproblemen aanpakken vanuit Orthomoleculaire insteek (voeding
en leefstijl)
– Specifieke huidaandoeningen (acne, rosacea, eczeem,
pigment, psoriasis, huidoneffenheden)
– Supplementen en Onderzoek

Een training/lezing kan ook worden samengesteld aan de hand van jullie wensen.

Heb je vragen? Mail me!